Elitseglaren

Första inflyttning hösten 2019

Det enkla livet

Första inflyttning hösten 2019

Mer fri tid

Första inflyttning hösten 2019

Det enkla livet

Första inflyttning hösten 2019

Mer fri tid

Första inflyttning hösten 2019

Elitseglaren

Första inflyttning hösten 2019


Elitseglaren Share on Facebook

Nytt kvarter i Linköping.

Kvarteret Elitseglaren blir ett modernt boende för dig som lever ett aktivt liv. Bostäderna kommer att vara från ett till fem rum och kök på mellan 35 och 115 kvadratmeter. De har alla en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stor balkong eller uteplats mot de gröna innergårdarna.

374 hyreslägenheter i Södra Ekkällan

Lägenheterna har parkettgolv i alla rum och klinker i hallen. Badrummen har kakel och klinker samt utrustade med både tvättmaskin och torktumlare. Din bil ställer du bekvämt i garaget under innergården eller på markparkeringen utanför huset, och från garaget tar du dig lätt upp till din lägenhet via hissen.

Byggnadsprocessen

Se hur byggnadsprocessen för Elitseglaren går till

Perfekt för dig som lever ett aktivt liv

Med det attraktiva läget i Södra Ekkällan har du bekvämt gångavstånd till både naturupplevelser i eklandskapet och utbudet av butiker och restauranger i city - ett tilltalande och bekvämt boende för mer fri tid.

Här bor du hållbart.

All vår nybyggnation av bostäder miljöklassas enligt standarden Miljöbyggnad Silver. Vi lägger särskild vikt vid att skapa miljövänliga bygg­nader och hållbara stadsmiljöer. Elitseglaren värms med fjärrvärme och elen kommer från vindkraft och solenergi. Här har du också själv full kontroll över din el- och varmvattenförbrukning och kan på så sätt bidra till en bättre miljö. I garaget finns laddstolpar för elbilar. Vi har även sopsortering i särskilda miljörum.

Nyhetsbrev

Boka dig för vårt nyhetsbrev så informerar vi fortlöpande om Elitseglarens utveckling. Som prenumerant får du information om status, visningar, när intresseanmälan öppnar för respektive etapp osv. Vi kommer inte att använda dina uppgifter till något annat än detta nyhetsbrev och kommunikation kring Elitseglaren.